new-york-rangersFavoritlaget New York Rangers har haft det tufft på sistone, och inte minst en av lagets spelare. Det märks tydligt när Lundqvist inte är på isen, något som New York Rangers borde undvika.

Det händer mycket runt Henrik Lundqvist i NHL och laget New York Rangers. Den som vill hålla sig uppdaterad får verkligen hänga med i svängarna. På senaste har det varit tufft för Lundqvist, men det märks också hur mycket han behövs på isen. 

Tufft mot Minnesota

I matchen mot Minnesota i december blev Lundqvist utbytt efter att han släppt in tre snabba mål. Vid det läget hade Lundqvist fått 13 skott på sig och ändå då räddat 69,2 procent av skotten, skriver Aftonbladet i en artikel. Men det räckte tydligen inte till. Den inbytta målvakten Antti Raanta släppte i sin tur två skott av sju försök. Hela matchens lutade med 7-4 till Minnesota och man kan helt klart konstatera att matchen var tuff mot hela laget, inte bara Lundqvist. Bristande planspel gjorde det svårt för Lundqvist att hålla puckarna jämna med motståndarna.

Förlust utan Lundqvist

Vill man stötta sitt favoritlag och se mer av Lundqvist så är det hög tid att boka säsongens NHL-resa på http://www.olka.se/nhl-resor/. Det gäller att följa ligans utveckling, och för hängivna Lundqvist-fans har många nu fått se det svart på vitt, Lundqvist behövs verkligen på isen. Det var när Penguins körde över New York Rangers med hela 7-2 som det blev extra tydligt. Expressen skriver att Lundqvist fick ledigt i matcher mot Penguins efter tre raka förluster och tre raka segrar efter det, något som New York Rangers tränare förmodligen kom att ångra. Det var Antti Raanta som var tillbaka i målet när Lundqvist fick ledigt. Men trots att han gjorde vad han kunde, så räckte det inte till. Lundqvist saknades på planen och med dålig hjälp från lagkamraterna på planen var det inte helt lätt att stå där mellan stolparna. Förmodligen får Lundqvist stå kvar mer i målet efter detta.